Over Mannes


14/08/20

Release “Jij Voor Mij”

Luister hier op jouw favoriete platform!

Mannes Bakker (zang); Jack van de Ven (piano, opname, mix); Jonas Pap (arrangement, cello, altviool en viool); Frans Hendriks (mastering); Jamai Loman, Kirsten Michel, Sjoerd de Vries (compositie); Kirsten Michel (tekst & vocal coaching); Merijn Kanis (camera); Chantal Antonides (regie & montage); Teun Bakker & Guido Bakker (grafische vormgeving); Alies Ferwerda (styling); Guido Bakker (executive producer).

Speciale dank aan Arie den Boer, Kirsten Michel en Staatsbosbeheer Radio Kootwijk


31/07/20

Halve finale We Want More

Ken je mij (Trijntje Oosterhuis)


21/07/20

Release “Isn’t she lovely”

Luister hier op jouw favoriete platform!

Mannes Bakker (lead en backing vocals); Jules Pasdeloupe (gitaar); Arie Den Boer (percussie); Manu Llosa (bas); Fran Azorai (Rhodes); Nacho de la Riega (mix & master); Kirsten de Matter-Michel (vocal coaching); Guido Bakker (producer & grafische vormgeving).


27/06/2020

Voorronde We Want More

Ze huilt maar ze lacht (Maan)


16/05/20

Eurovision: Europe Shine A Light

Hallelujah (Gali Atari)

Samen met een aantal oud-deelnemers aan het Junior Songfestival verzorgde Mannes de backing vocals bij dit door de legendarische Gali Atari gezongen lied. Uitzending werd bekeken door meer dan 40 miljoen mensen door heel Europa.


26/12/19

Kerst met de Zandtovenaar

Geest van boven

Zandtovenaar Gert van der Vijver brengt het verhaal van de geboorte van Jezus tot leven met indrukwekkende zandtekeningen. Mannes en Gert bundelden hun krachten op de piano op de Vischmarkt te Harderwijk.


22/12/19

Kerst Muziekgala

Backing vocals

Muzikale helden van nu treden op met de muzikale helden van de toekomst. En de grootste schoolband van Nederland geeft een spetterend optreden voor eregast Koningin Máxima.


07/12/19

Lichtjesgala

Mag ik dan bij jou (Claudia de Breij)

Dit gala was georganiseerd door de Stichting Vrienden van het Sophia om geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek door het kinderhersencentrum. Mannes zingt het nummer ‘Mag ik dan bij jou’ van Claudia de Breij. Hij werd begeleid door Peter Groenendijk, schrijver van Paul de Leeuws “Ik heb je lief”.


02/11/19

Wereldouders Gala

Stars to shine

Hotels van Oranje, Noordwijk – Samen met de overige deelnemers van het Juniorsongfestival 2019 bracht Mannes het nummer “Stars to Shine” ten gehore op het WereldOuders Gala. “Hoe leuk is het om met je hobby een bijdrage te kunnen leveren aan zo’n toffe organisatie?” zegt Mannes over die avond, die bedoeld was om geld in te zamelen voor deze organisatie. “Ik ben er trots op een héél klein steentje bijgedragen te hebben aan de recordopbrengst.”


22/09/19

Tina Festival

Let me sing

Het Tina Festival is een jaarlijks terugkerend fenomeen waar duizenden (vooral) meisjes uit heel Nederland op afkomen. Het ruim opgezette Pretpark Duinrell leent zich uitstekend voor deze gelegenheid, waarvoor diverse podia en tenten worden opgetuigd. Mannes bracht zijn single “Let me sing” ten gehore op het hoofdpodium. Samen met zijn collega’s werd “Stars to shine” ook opgevoerd.


15/06/19

Venice

The Family Tree

Op uitnodiging van de legendarische, in 1977 opgerichte band Venice bracht Mannes het lied The Family Tree ten gehore tijdens hun concert in het Amsterdams Bostheater. Voor een registratie van deze bijzondere dag, zie het YouTubekanaal van Mannes.


07/06/19

Best of Broadway

Isn’t she lovely

Best of Broadway is een concertshow met een sterrencast. Pia Douwes, Willemijn Verkaik, Celinde Schoenmaker, Stanley Burleson en Freek Bartels staan allemaal tegelijk op de planken, begeleid door een fantastische liveband. Mannes zat als toeschouwer in de zaal en werd tot zijn grote verassing het podium op geroepen door Stanley Burleson. Of hij “Isn’t she lovely” van Stevie Wonder wilde zingen met de band. “Ja hoor,” was het antwoord van de verbouwereerde Mannes. Helaas geen videoregistratie aanwezig!


02/03/19

Holland’s Got Talent

The Family Tree


26/01/19

Holland’s Got Talent

Isn’t she lovely


Musical “Nine”

Kinderhoofdrol

De Nijmeegse Stichting Stamppij zet haar derde productie ‘NINE’ op de planken. De enthousiaste volwassen cast werd aangevuld met een talentvolle kindercast. Mannes vervulde de gedeelde kinderhoofdrol. De musical NINE kreeg prachtige reacties van het publiek en is genomineerd voor vijf Amateur Musical Awards.